Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 57
Aurkibidea
1. unitate didaktikoa
Hostoreak
1.1 Hostorea
1.2. Lan-ingurunea eta lehengaiak
1.2.1. Lan-eremua, ekipoak eta tresnak
1.2.2. Lehengaiak
1.3. Hostorea prestatzea
1.3.1. Hostorea eskuz lantzea
1.3.2. Hostorea oratzeko makinarekin prestatzea
1.4. Hostopila egitea
1.4.1. Tolesak
1.4.2. Hostorearen geruzak
1.4.3. Hostore motak
1.5. Hostorez egindako prestakinak
1.5.1. Prestakin gozoak
1.5.2. Prestakin gaziak
Orain, praktikatu
2. unitate didaktikoa
Ore irabiatuak edo harrotuak
2.1. Ore irabiatuak edo harrotuak: bizkotxoak
2.2. Lan-ingurunea eta lehengaiak
2.2.1. Lan-eremua, ekipoak eta tresnak
2.2.2. Lehengaiak
2.3. Ore irabiatua edo harrotua prestatzea
2.3.1. Irabiatu nahasiz egindako bizkotxoak
2.3.2. Irabiatu arruntez egindako bizkotxoak
2.3.3. Bi irabiatuz egindako bizkotxoak
2.3.4. Bizkotxo emultsionatzailedunak
2.4. Bizkotxozko gozoak
2.4.1. Cupcake-a
2.4.2. Brownie-a hurrekin
2.4.3. Esne-gainezko ijito-besoa
2.4.4. Bizkotxo bustia
2.4.5. Errusiar pastela
2.4.6. Sagar-tarta
2.4.7. Sacher tarta
2.4.8. Esne-gainezko pastela
2.5. Prestakin gaziak
2.5.1. Bizkotxo gazia
2.5.2. Gozogintza-prestakin gaziak
Orain, praktikatu
3. unitate didaktikoa
Ore galdarraztatuak
3.1. Ore galdarraztatua
3.2. Lan-ingurunea eta lehengaiak
3.2.1. Lan-eremua, ekipoak eta tresnak
3.2.2. Lehengaiak
3.3. Ore galdarraztatuak prestatzea
3.3.1 Choux orea
3.3.2. Txurroak
3.4. Choux orez egindako prestakin gozoak
3.4.1. Mokaduak
3.4.2. Anoakoak
3.4.3. Zenbait anoatakoak
3.5. Prestakin gaziak
3.5.1. Éclair txikiak
3.5.2. Gnocchi-dun tartaletak
Orain, praktikatu
4. unitate didaktikoa
Ore azukredunak
4.1. Ore azukredunak
4.2. Lan-ingurunea eta lehengaiak
4.2.1. Lan-eremua, ekipoak eta tresnak
4.2.2. Lehengaiak
4.3. Ore azukredunak prestatzea
4.3.1. Brisée orea
4.3.2. Ore bretoia eskuz lantzea
4.3.3. Sablée orea
4.3.4. Tartaletak nola egin
4.4. Ore azukredunez egindako prestakinak
4.4.1. Prestakin gozoak
4.4.2. Prestakin gaziak
Orain, praktikatu
5. unitate didaktikoa
Krema eta betegarri gozoak eta gaziak
5.1. Kremak eta betegarriak
5.2. Lan-ingurunea eta lehengaiak
5.2.1. Lan-eremua, ekipoak eta tresnak
5.2.2. Lehengaiak
5.3. Kremen sailkapena
5.4. Krema eta betegarri gozoak
5.4.1. Ur-kremak
5.4.2. Esne-kremak
5.4.3. Arrautza-kremak
5.4.4. Merengeak
5.4.5. Gurin-kremak
5.4.6. Krema hotzak
5.4.7. Krema konposatuak
5.5. Krema eta betegarri gaziak
5.5.1. Krema gazi hotzak
5.5.2. Krema gazi beroak
5.6. Kremazko eta betegarrizko prestakinak
5.6.1. Prestakin gozoak
5.6.2. Prestakin gaziak
Orain, praktikatu
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
- Urtea
- 2014
- Egileak
-
- Leioako eta Gamarrako Ostalaritza eskola. Laneki
- ED. Altamar
- Zuzenketak
- Bakun
- Azala
- Kepa Altube