Lanekiren logoa

Etxeko laguntza

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Erabilera kopurua: 912

Aurkibidea

  • 1. LANEKO PLANA ELKARBIZITZAKO UNITATEAN
    • 1.1. Etxez etxeko laguntza
    • 1.2. Etxez etxeko laguntzaren urratsak
    • 1.3. Laguntzailea
    • 1.4. Telealarma
    • Eranskinak
    • Ariketa
    • Laburpena
  • 2. ETXEKO GASTUAK KONTROLATZEKO ETA ADMINISTRATZEKO PROZEDURAK
    • 2.1. Aurrekontuak
    • 2.2. Dokumentazio administratibo orokorra
    • 2.3. Etxean izaten dugun dokumentazioa
    • 2.4. Ekonomiari eta etxeari buruzko kudeaketak
    • Ariketak
    • Laburpena
  • 3. ETXEKO PRODUKTUEN EROSKETA ETA KONTSERBAZIOA
    • 3.1. Erosketak
    • 3.2. Elikagaien kontserbazioa
    • 3.3. Higiene pertsonalerako produktuen erosketa
    • 3.4. Etxea garbitzeko produktuak
    • 3.5. Etxetresna elektrikoen garbiketa-baldintzak eta mantenimendua
    • 3.6. Produktuen antolaketa armairuetan eta hozkailuan
    • Ariketak
    • Laburpena
  • 4. GARBIKETA-TEKNIKAK, HIGIENEAREN MANTENIMENDUA, ANTOLAMENDUA, ETXEKO TRESNERIA ETA ETXETRESNA ELEKTRIKO TXIKIAK
    • 4.1. Garbiketa- eta mantenimendu-zereginak
    • 4.2. Garbiketa-teknikak, -produktuak eta –tresnak
    • 4.3. Altzarien eta, batez ere, armairuen kokapena, antolaketa eta garbiketa
    • 4.4. Etxetresna elektrikoen erabilera eta mantentzea
    • 4.5. Arropen eta oinetakoen garbiketa eta tratamendua
    • 4.6. Etxeko zaborraren eta hondakinen kanporatzea. Ingurumen-irizpideak eta zaborraren birziklatzea
    • 4.7. Etxean bete beharreko segurtasun- eta higiene-arauak
    • 4.8. Etxeko mantentze-lanetako konponketa txikiak
    • 4.9. Etxeko instalazioen arrisku elektrikoak. Segurtasun-neurriak
    • 4.10. Etxerako laguntza teknikoak: telelaguntza. Funtzionamendua eta erabilerak
    • Laburpena
  • 5. SUKALDARITZAKO OINARRIZKO TEKNIKAK
    • 5.1. Sukaldeko tresnak
    • 5.2. Elikagaiak manipulatzeko oinarrizko printzipioak
    • 5.3. Produktu gordinak manipulatzean kontuan hartu behar ditugun higiene-arauak
    • 5.4. Elikagaien oinarrizko trataera. Elikagaiak prestatu aurreko prozedurak
    • 5.5. Elikadura-toxiienfekzioak
    • 5.6. Sukaldaritzako oinarrizko teknikak
    • 5.7. Sukaldaritzako oinarrizko elikagaien elaborazioak
    • 5.8. Kozinatutako elikagaien kontserbazioa
    • Eranskinak
      • Guarnizioak
      • Arrautza

Jakinbai ziurtagiria

Oinarrizko edukia

Urtea
2009
Egileak
  • Botika Zaharra BHI
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain

Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...