Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 1004
Aurkibidea
- 1. LANEKO PLANA ELKARBIZITZAKO UNITATEAN
- 1.1. Etxez etxeko laguntza
- 1.2. Etxez etxeko laguntzaren urratsak
- 1.3. Laguntzailea
- 1.4. Telealarma
- Eranskinak
- Ariketa
- Laburpena
- 2. ETXEKO GASTUAK KONTROLATZEKO ETA ADMINISTRATZEKO PROZEDURAK
- 2.1. Aurrekontuak
- 2.2. Dokumentazio administratibo orokorra
- 2.3. Etxean izaten dugun dokumentazioa
- 2.4. Ekonomiari eta etxeari buruzko kudeaketak
- Ariketak
- Laburpena
- 3. ETXEKO PRODUKTUEN EROSKETA ETA KONTSERBAZIOA
- 3.1. Erosketak
- 3.2. Elikagaien kontserbazioa
- 3.3. Higiene pertsonalerako produktuen erosketa
- 3.4. Etxea garbitzeko produktuak
- 3.5. Etxetresna elektrikoen garbiketa-baldintzak eta mantenimendua
- 3.6. Produktuen antolaketa armairuetan eta hozkailuan
- Ariketak
- Laburpena
- 4. GARBIKETA-TEKNIKAK, HIGIENEAREN MANTENIMENDUA, ANTOLAMENDUA, ETXEKO TRESNERIA ETA ETXETRESNA ELEKTRIKO TXIKIAK
- 4.1. Garbiketa- eta mantenimendu-zereginak
- 4.2. Garbiketa-teknikak, -produktuak eta –tresnak
- 4.3. Altzarien eta, batez ere, armairuen kokapena, antolaketa eta garbiketa
- 4.4. Etxetresna elektrikoen erabilera eta mantentzea
- 4.5. Arropen eta oinetakoen garbiketa eta tratamendua
- 4.6. Etxeko zaborraren eta hondakinen kanporatzea. Ingurumen-irizpideak eta zaborraren birziklatzea
- 4.7. Etxean bete beharreko segurtasun- eta higiene-arauak
- 4.8. Etxeko mantentze-lanetako konponketa txikiak
- 4.9. Etxeko instalazioen arrisku elektrikoak. Segurtasun-neurriak
- 4.10. Etxerako laguntza teknikoak: telelaguntza. Funtzionamendua eta erabilerak
- Laburpena
- 5. SUKALDARITZAKO OINARRIZKO TEKNIKAK
- 5.1. Sukaldeko tresnak
- 5.2. Elikagaiak manipulatzeko oinarrizko printzipioak
- 5.3. Produktu gordinak manipulatzean kontuan hartu behar ditugun higiene-arauak
- 5.4. Elikagaien oinarrizko trataera. Elikagaiak prestatu aurreko prozedurak
- 5.5. Elikadura-toxiienfekzioak
- 5.6. Sukaldaritzako oinarrizko teknikak
- 5.7. Sukaldaritzako oinarrizko elikagaien elaborazioak
- 5.8. Kozinatutako elikagaien kontserbazioa
- Eranskinak
- Guarnizioak
- Arrautza
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
- Urtea
- 2009
- Egileak
-
- Botika Zaharra BHI
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain