Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 185
Aurkibidea
- AURKIBIDEA:
- 1. ELIKADURA ETA NUTRIZIOA
- 1.1. Oinarrizko kontzeptu batzuk
- 1.2. Elikagaiak
- 1.3. Nutrizioan erabiltzen diren energia unitateak
- 1.4. Digestio-aparatuaren fisiologia
- 2. BEREHALAKO PRINTZIPIOAK, BITAMINAK ETA MINERALAK
- 2.1. Proteinak
- 2.2. Karbohidratoak
- 2.3. Gantzak
- 2.4. Bitaminak eta mineralak
- 2.5. Ura
- 3. GIZAKIAREN BEHAR ENERGETIKOAK
- 3.1. Elikagaien konbinazioa
- 3.2. Menuen antolaketa
- 3.3. Dieta eta gomendio bereziak, “taldearen arabera”
- 4. SEGURTASUNA SUKALDEAN
- 4.1. Higienea sukaldean
- 4.2. Sukaldeko istripuak saihesten
- 4.3. Intoxikazioak eta produktu kimikoek eragindako lesioak saihesten
- 4.4. Elikagaien maneiatzailea (6 orduko ikastaro batean egindakoa)
- BIBLIOGRAFIA
- ERANSKINAK
- Gaur egungo elikadura euskal herrian
- Zaindu ondo elikadura
- Nutrizioari buruzko egiak eta gezurrak
- Kolesterolaren aurkako elikagaiak
- Diabetea eta elikadura
- Zeliakia. Tratamendu bakarra, dieta
- Obesitatea. XXI. mendeko obsesioa
- Infusioak. Kamamila baino askozaz ere gehiago
- Egileak
-
- Edurne Aldasoro Ortega. Antigua-Luberri BHI
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain