Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 214
Aurkibidea
- 1. MODULUAREN IKUSPEGI OROKORRA ETA IDENTITATE PROFESIONALA
- 1.1. Sarrera: zikloaren ikuspegi orokorra
- 1.2. Turismo-sektorearen egungo antolakuntza
- 1.3. Toki- eta eskualde-garapena
- 1.4. Lan-ondorioak: eginkizun berriak eta lanbide berriak
- 1.5. Tokietako eta eskualdeetako turismo-produktuak diseinatzeko eta komertzializatzeko moduluari lotutako identitate profesionalak
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 2. PROIEKTUAREN PLANGINTZA
- 2.1. Sarrera: Plangintza eta helburuak
- 2.2. Proiektua landu eta azken aurkezpena
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 3. LURRALDE-ANTOLAMENDUA
- 3.1. Lurralde-antolamendua
- 3.2. Lurralde-ordenamendua eta -planifikazioa
- 3.3. Lurralde bateko baliabideak kudeatzea eta integratzea
- I. eranskina. Udalerri turistikoa
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 4. INFORMAZIOA LANERAKO TRESNA GISA
- 4.1. Sarrera: informazioa
- 4.2. Kanpoko eta barruko informazio-iturriak
- 4.3. Inkestak
- 4,4. Estatistikak
- 4.5. Informazioa lortzeko informatika erabiltzea
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 5. LURRALDE BAT EZAGUTZEA
- 5.1. Sarrera: lurraldearen ezaugarriak
- 5.2. Adierazle geografikoak: ingurumena, klima eta paisaia
- 5.3. Turismo-jardueraren inpaktuak eremu batean
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 6. TURISMOA ETA ESKARIA
- 6.1. Sarrera: turismoaren kontzeptuaren definizioa
- 6.2. Zer da eskaria?
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 7. TURISMOA ETA ESKAINTZA
- 7.1. Sarrera: zer da eskaintza?
- 7.2. Kultura-ondarea
- 7.3. Naturagune babestuak
- 7.4. Kostako espazioak: hondartzak
- 7.5. Landa-eremuak
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 8. MARKETINAREN IDEIA OROKORRAK
- 8.1. Sarrera: eskualde eta herrietako turismoaren diagnosia egitea
- 8.2. Zer da Marketina?
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 9. TURISMO-PRODUKTUAK
- 9.1. Sarrera: zer dira turismo-produktuak?
- 9.2. Baliabideen inbentarioak egitea eta erabiltzea
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 10. TURISMO-ZERBITZUAK
- 10.1. Sarrera: turismo-zerbitzuen definizioa
- 10.2. Zer da zerbukzioa?
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 11. BIDERAGARRITASUNA
- 11.1. Sarrera: turismo-produktuen eta -zerbitzuen bideragarritasuna definitzea
- 11.2. Turismo-enpresak nola sortu
- 11.3. Bideragarritasun ekonomikoa
- 11.4. Enpresa bat finantzatzea
- I. eranskina. Laguntzak eta diru-laguntzak
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 12. PREZIOAK, BANAKETA ETA SALMENTAK
- 12.1. Sarrera: prezio-politika
- 12.2. Kostuak: motak
- 12.3. Errentagarritasun-atalasea
- 12.4. Prezioak nola ezarri
- 12.5. Enpresa artekariak eta salmenta-enpresak
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 13. KOMUNIKAZIOA
- 13.1. Sarrera: komunikazioa eta bere elementuak definitzea
- 13.2. Komunikazio-kanalak
- 13.3. Publizitatea
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 14. TURISMO-KALITATEAREN ADIERAZLEAK
- 14.1. Sarrera: Kalitate-sistemak
- 14.2. Kalitatea turismo-sektorean
- 14.3. Turismo irisgarria
- I. eranskina. Ostatu-establezimenduek bete beharreko ingurumen-irizpideak
- II. eranskina. Valentziako Erkidegoko tokiak egokitzea: hondartza irisgarrien plana
- Kontzeptu garrantzitsuak
- Ariketak
- 15. BIBLIOGRAFIA
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2007
- Egileak
-
- <i>Diseño y comercialización de productos turísticos locales y regionales</i>, Isabel Milio Balanzá
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain