Lanekiren logoa

Tokiko eta eskualdeko turismo produktuen diseinua eta merkaturatzea

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Erabilera kopurua: 214

Aurkibidea

  • 1. MODULUAREN IKUSPEGI OROKORRA ETA IDENTITATE PROFESIONALA
    • 1.1. Sarrera: zikloaren ikuspegi orokorra
    • 1.2. Turismo-sektorearen egungo antolakuntza
    • 1.3. Toki- eta eskualde-garapena
    • 1.4. Lan-ondorioak: eginkizun berriak eta lanbide berriak
    • 1.5. Tokietako eta eskualdeetako turismo-produktuak diseinatzeko eta komertzializatzeko moduluari lotutako identitate profesionalak
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 2. PROIEKTUAREN PLANGINTZA
    • 2.1. Sarrera: Plangintza eta helburuak
    • 2.2. Proiektua landu eta azken aurkezpena
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 3. LURRALDE-ANTOLAMENDUA
    • 3.1. Lurralde-antolamendua
    • 3.2. Lurralde-ordenamendua eta -planifikazioa
    • 3.3. Lurralde bateko baliabideak kudeatzea eta integratzea
    • I. eranskina. Udalerri turistikoa
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 4. INFORMAZIOA LANERAKO TRESNA GISA
    • 4.1. Sarrera: informazioa
    • 4.2. Kanpoko eta barruko informazio-iturriak
    • 4.3. Inkestak
    • 4,4. Estatistikak
    • 4.5. Informazioa lortzeko informatika erabiltzea
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 5. LURRALDE BAT EZAGUTZEA
    • 5.1. Sarrera: lurraldearen ezaugarriak
    • 5.2. Adierazle geografikoak: ingurumena, klima eta paisaia
    • 5.3. Turismo-jardueraren inpaktuak eremu batean
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 6. TURISMOA ETA ESKARIA
    • 6.1. Sarrera: turismoaren kontzeptuaren definizioa
    • 6.2. Zer da eskaria?
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 7. TURISMOA ETA ESKAINTZA
    • 7.1. Sarrera: zer da eskaintza?
    • 7.2. Kultura-ondarea
    • 7.3. Naturagune babestuak
    • 7.4. Kostako espazioak: hondartzak
    • 7.5. Landa-eremuak
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 8. MARKETINAREN IDEIA OROKORRAK
    • 8.1. Sarrera: eskualde eta herrietako turismoaren diagnosia egitea
    • 8.2. Zer da Marketina?
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 9. TURISMO-PRODUKTUAK
    • 9.1. Sarrera: zer dira turismo-produktuak?
    • 9.2. Baliabideen inbentarioak egitea eta erabiltzea
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 10. TURISMO-ZERBITZUAK
    • 10.1. Sarrera: turismo-zerbitzuen definizioa
    • 10.2. Zer da zerbukzioa?
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 11. BIDERAGARRITASUNA
    • 11.1. Sarrera: turismo-produktuen eta -zerbitzuen bideragarritasuna definitzea
    • 11.2. Turismo-enpresak nola sortu
    • 11.3. Bideragarritasun ekonomikoa
    • 11.4. Enpresa bat finantzatzea
    • I. eranskina. Laguntzak eta diru-laguntzak
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 12. PREZIOAK, BANAKETA ETA SALMENTAK
    • 12.1. Sarrera: prezio-politika
    • 12.2. Kostuak: motak
    • 12.3. Errentagarritasun-atalasea
    • 12.4. Prezioak nola ezarri
    • 12.5. Enpresa artekariak eta salmenta-enpresak
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 13. KOMUNIKAZIOA
    • 13.1. Sarrera: komunikazioa eta bere elementuak definitzea
    • 13.2. Komunikazio-kanalak
    • 13.3. Publizitatea
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 14. TURISMO-KALITATEAREN ADIERAZLEAK
    • 14.1. Sarrera: Kalitate-sistemak
    • 14.2. Kalitatea turismo-sektorean
    • 14.3. Turismo irisgarria
    • I. eranskina. Ostatu-establezimenduek bete beharreko ingurumen-irizpideak
    • II. eranskina. Valentziako Erkidegoko tokiak egokitzea: hondartza irisgarrien plana
    • Kontzeptu garrantzitsuak
    • Ariketak
  • 15. BIBLIOGRAFIA

Jakinbai ziurtagiria

Urtea
2007
Egileak
  • <i>Diseño y comercialización de productos turísticos locales y regionales</i>, Isabel Milio Balanzá
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain

Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...