Bidai agentziak eta ekitaldien kudeaketa (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Bidaia-agentzien proiektua eta ekitaldien kudeaketa (3)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (5)
- Ingelesa (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Protokoloa eta harreman publikoak (3)
- Turismo-baliabideak (5)
- Turismo-bitartekaritzako entitateen zuzendaritza (0)
- Turismo-helmugak (3)
- Turismo-marketina (2)
- Turismo-merkatuaren egitura (2)
- Turismo-produktuen kudeaketa (0)
- Turismo-zerbitzuen salmenta (2)
Bidaia agentziak eta ospakizunen kudeaketa (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Bidaia-agentzien proiektua eta ekitaldien kudeaketa (3)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (5)
- Ingelesa (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (4)
- Protokoloa eta harreman publikoak (3)
- Turismo-baliabideak (5)
- Turismo-bitartekaritzako entitateen zuzendaritza (0)
- Turismo-helmugak (3)
- Turismo-marketina (2)
- Turismo-merkatuaren egitura (2)
- Turismo-produktuen kudeaketa (0)
- Turismo-zerbitzuen salmenta (2)
Gida informazioa eta laguntza turistikoa (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (7)
- Ingelesa (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Protokoloa eta harreman publikoak (4)
- Turismo-baliabideak (5)
- Turismo-gidaritzako eta laguntzako prozesuak (1)
- Turismo-gidaritzako, informazioko eta laguntzako proiektua (2)
- Turismo-helmugak (2)
- Turismo-informazioko zerbitzuak (2)
- Turismo-marketina (2)
- Turismo-merkatuaren egitura (2)
- Turismo-produktuen diseinua (1)
Jatetxe arloko zerbitzuak (erdi mailako zikloa)
- Ardoa eta zerbitzua (3)
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea (2)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (6)
- Eskaintza gastronomikoak (3)
- Ingelesa (0)
- Jatetxe arloko komunikazio-teknikak (4)
- Jatetxeko eta ekitaldi berezietako zerbitzuak (0)
- Jatetxeko oinarrizko eragiketak (2)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (6)
- Taberna-kafetegiko oinarrizko eragiketak (1)
- Taberna-kafetegiko zerbitzuak (0)
Jatetxe arloko zerbitzuen zuzendaritza (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa (1)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (7)
- Gastronomia eta nutrizioa (2)
- Ingelesa (0)
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa (3)
- Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza (5)
- Jatetxe-arloko zerbitzuen eta ekitaldien plangintza eta zuzendaritza (1)
- Jatetxe-arloko zerbitzuen zuzendaritzako proiektua (2)
- Jatetxeko zerbitzu-prozesuak (2)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- Lehengaien hornikuntzaren kontrola (0)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (6)
- Sommelier-lanak (1)
- Taberna-kafetegiko zerbitzu-prozesuak (1)
Okintza eta gozogintza (erdi mailako zikloa) LOE
- Elikagai industriako lanak eta biltegiaren kontrola (0)
- Elikagaien manipulaziorako segurtasun eta higienea (0)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (3)
- Gozogintza-opilgintzako elaborazioak (0)
- Gozogintzako elaborazioa eta beste espezialitate batzuk (2)
- Gozogintzako oinarrizko prozesuak (1)
- Ingeles Teknikoa (0)
- Jatetxeko postreak (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- Lantegiko produktuak (0)
- Lantokiko prestakuntza (1)
- Material orokorra (8)
- Okintzako eta gozogintzako produktuen aurkezpena eta salmenta (1)
- Okintzako, opilgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak (0)
Pastelgintza eta okintza (erdi mailako zikloa)
- Administrazioa, kudeaketa eta merkaturatzea enpresa txikietan (3)
- Eskaintza gastronomikoak eta hornikuntza-sistemak (0)
- Kalitatea eta etengabeko hobekuntza (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (8)
- Okintza eta pastelgintza gazia (0)
- Pastelgintzako dekoratuen eta zerbitzuen muntaien diseinua (0)
- Pastelgintzako eta gozogintzako produktuak (1)
- Pastelgintzarako, okintzarako eta elikagaien kontserbaziorako teknikak (0)
Sukaldaritza eta gastronomia (erdi mailako zikloa) loe
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea (3)
- Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa (1)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (8)
- Eskaintza gastronomikoak (3)
- Ingeles teknikoa (0)
- Jatetxe arloko postreak (2)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (10)
- Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak (6)
- Sukaldaritzako produktuak (1)
- Sukaldaritzako teknikak (3)
Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa (3)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (8)
- Gastronomia eta nutrizioa (5)
- Ingelesa (0)
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa (4)
- Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza (5)
- Laneko prestakuntza eta orientabidea (27)
- Lehengaien hornikuntzaren kontrola (1)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (9)
- Sukaldaritza-elaborazioko prozesuak (3)
- Sukalde-zuzendaritzako proiektua (2)
- Sukaldeko aurreelaborazio- eta kontserbazio-prozesuak (1)
- Sukaldeko pastelgintzako eta gozogintzako elaborazioak (4)
- Sukaldeko produkzioaren kudeaketa (2)
Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa (3)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (8)
- Gastronomia eta nutrizioa (5)
- Ingelesa (0)
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa (4)
- Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza (5)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- Lehengaien hornikuntzaren kontrola (1)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (9)
- Sukaldaritza-elaborazioko prozesuak (3)
- Sukalde-zuzendaritzako proiektua (2)
- Sukaldeko aurreelaborazio- eta kontserbazio-prozesuak (1)
- Sukaldeko pastelgintzako eta gozogintzako elaborazioak (4)
- Sukaldeko produkzioaren kudeaketa (2)
Sustapen turistikoa (goi mailako zikloa)
- 2. atzerriko hizkuntza (0)
- Animazioa arlo turistikoan (0)
- Animaziorako komunikazio-teknikak (3)
- Astialdiko eta gizarte-heziketako enpresa txikien antolamendua eta kudeaketa (1)
- Atzerriko hizkuntza (0)
- Jarduera eta baliabide kulturalak (0)
- Jokoak eta jolas-ekintza fisikoak (1)
- Kalitatea eta etengabeko hobekuntza (1)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (4)
Turismo gidaritza, informazioa eta laguntza (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (7)
- Ingelesa (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (4)
- Protokoloa eta harreman publikoak (4)
- Turismo-baliabideak (5)
- Turismo-gidaritzako eta laguntzako prozesuak (1)
- Turismo-gidaritzako, informazioko eta laguntzako proiektua (2)
- Turismo-helmugak (2)
- Turismo-informazioko zerbitzuak (2)
- Turismo-marketina (2)
- Turismo-merkatuaren egitura (2)
- Turismo-produktuen diseinua (1)
Turismo ostatuen kudeaketa (goi mailako zikloa)
- Atzerriko bigarren hizkuntza (0)
- Ekitaldiak merkaturatzea (0)
- Enpresa eta ekimen sortzailea (7)
- Harrera eta erreserbak (1)
- Ingeles (0)
- Lan-prestakuntza eta -orientabidea (27)
- LPK eta Enpresa-egonaldia (35)
- Material orokorra (5)
- Ostatuko giza baliabideak (3)
- Protokoloa eta harreman publikoak (3)
- Solairu-sailaren kudeaketa (0)
- Turismo-marketina (2)
- Turismo-merkatuaren egitura (2)
- Turismo-ostatua kudeatzeko proiektua (6)
- Turismo-ostatuetako zuzendaritza (1)