Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 0
Aurkibidea
1. HIGIENEA ETA GARBITASUNA.
LANEKO SEGURTASUNA ETA SUKALDARIEN BETEBEHARRAK................14-19
2. SUKALDEA....................................................................................................20-25
3. TRESNERIA...................................................................................................30-39
4. EKOIZPEN-FITXAK ETA LAN-ORRIAK.........................................................45-46
5. LEHEN MAILAKO SUKALDARITZA-TEKNIKAK...........................................49-51
6. BIGARREN MAILAKO SUKALDARITZA-TEKNIKAK.....................................52-56
7. KOIPEAK........................................................................................................58-62
8. ONGARRIAK..................................................................................................65-70
9. OINARRIZKO HONDOAK..............................................................................72-78
10. GAINERAKO HONDOAK.............................................................................80-87
11. SALTSAK......................................................................................................88-105
12. BARAZKIAK, PERRETXIKOAK ETA PATATAK..........................................107-116
13. LABOREAK, ITALIAR PASTAK ETA ARROZA...........................................119-126
14. ZOPAK, KREMAK ETA LAPIKOKOAK.......................................................127-144
15. ARRAUTZAK..............................................................................................147-150
16. ENTSALADAK............................................................................................152-154
17. HORNIDURAK............................................................................................156-160
18. HARAGIAK..................................................................................................166-171
19. HEGAZTIAK................................................................................................173-175
20. ARRAINAK...................................................................................................177-179
- Urtea
- 2002
- Egileak
-
- Joseba Gezuraga Uribarren / Elhuyar
Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...
Zikloak
- Elikagaien industriako prozesuak eta kalitatea (goi mailako zikloa) loe
- Hiltegia eta harategi-urdaigintza (erdi mailako zikloa)
- Barazki-haragi- eta arrain kontserbagintza (erdi mailako zikloa)
- Ardoen eta beste zenbait edarien elaborazioa (erdi mailako zikloa)
- Okintza, gozogintza eta konfiteria (erdi mailako zikloa)
- Mahastizaintza eta ardogintza (goi mailako zikloa)