Lanekiren logoa

Produkzio-unitateen antolamendua eta kontrola

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Erabilera kopurua: 43

Aurkibidea

AURKIBIDEA:

  • 1. ENPRESAREN EKONOMIA. ENPRESA-JARDUERA
    • 1.1. Enpresaren kontzeptua
    • 1.2. Elikadura-enporesaren balio-katea
    • 1.3. Enpresa sistema gisa
  • 2. PRODUKZIOAREN BEHARRIZANAK
    • 2.1. Sarrera
  • 3. PRODUKZIOAREN PLANGINTZARAKO SARRERA
    • 3.1. Sarrera
    • 3.2. Produkzio-sistemen motak
    • 3.3. Plangintza-mailak
    • 3.4. Produkzioaren plan gidaria egitea
    • 3.5. MRP (Materials Requeriment Planning)
  • 4. PRODUKZIOAREN EGITURA
    • 4.1. Produkzioaren bost elementuak
    • 4.2. Produkzioaren egitura
  • 5. PRODUKZIO-ZEREGINAK, PLANGINTZA ETA PROGRAMAZIOA. PRODUKZIO-AHALMENA. LAN-KARGA
    • 5.1. Plangintzaren, programazioaren eta kontrolaren kontzeptuak
    • 5.2. Oinarrizko funtzioak
    • 5.3. Plangintza
    • 5.4. Produkzio-ahalmena
    • 5.5. Lan-karga
  • 6. PRODUKZIO-EKIPOAK
    • 6.1. Sarrera
    • 6.2. Mantentzea
    • 6.3. Prozesu-ekipoen eraikuntza-materialen ezaugarri idealak
    • 6.4. Korrosioa altzairu herdoilgaitzean
    • 6.5. Material plastikoak
    • 6.6. Elikagaiekin kontaktuan dauden ekipoen diseinu higienikoaren oinarrizko printzipioak
  • 7. LEHENGAIAK
    • 7.1. Sarrera
    • 7.2. Fluxua sisteman zehar
    • 7.3. Plantako banaketaren helburuak
    • 7.4. Plantako banaketa-motak
  • 8. NEURKETA-METODOAK
    • 8.1. Lanpostuen diseinua
    • 8.2. Ingurumen-baldintzak
    • 8.3. Desplazamenduen azterketa
    • 8.4. Mugimenduen azterketa
    • 8.5. Aldiberekotasunaren azterketak
  • 9. DENBOREN AZTERKETA
    • 9.1. Jardueraren kontzeptua
    • 9.2. Arazo nagusia
    • 9.3. Kronometratzea
    • 9.4. Aurrez finkatutako denbora-sistemak
  • 10. PROIEKTUEN ADMINISTRAZIOA
    • 10.1. Sarrera
    • 10.2. Zereginen arteko harreman-motak
    • 10.3. PERT delakoaren helburuak
    • 10.4. Ziurtasuneko PERT
    • 10.5. Ziurgabetasunezko PERTa
    • 10.6. Analisi estrategikoa eta taktikoa
    • 10.7. Analisi taktikoa. Denbora/Kostua kurba (CPM)
    • 10.8. Gantt-en grafikoa
  • 11. KOSTUAK
    • 11.1. Sarrera. Kontzeptu orokorrak
    • 11.2. Kostuen sailkapena
    • 11.3. Kostu komertzialak eta banaketakoak
    • 11.4. Kostu administratiboak eta orokorrak
  • 12. SEGURTASUNA
    • 12.1. Larrialdietako igogailuak
    • 12.2. Arauak
    • 12.3. Laneko argia
    • 12.4. Gasek eragindako toxikazioak eta asfixiak
    • 12.5. Elikaduran erabiltzen diren gasak (adierazgarrienak)
    • 12.6. Gasak elikadurarako erabiltzearen segurtasuna
    • 12.7. Seinaleztapena eta argiztapena
    • 12.8. Ebakuazio-seinaleak erabiltzeko irizpideak
Egileak
  • Askoren artean
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain

Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...