Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 43
Aurkibidea
AURKIBIDEA:
- 1. ENPRESAREN EKONOMIA. ENPRESA-JARDUERA
- 1.1. Enpresaren kontzeptua
- 1.2. Elikadura-enporesaren balio-katea
- 1.3. Enpresa sistema gisa
- 2. PRODUKZIOAREN BEHARRIZANAK
- 2.1. Sarrera
- 3. PRODUKZIOAREN PLANGINTZARAKO SARRERA
- 3.1. Sarrera
- 3.2. Produkzio-sistemen motak
- 3.3. Plangintza-mailak
- 3.4. Produkzioaren plan gidaria egitea
- 3.5. MRP (Materials Requeriment Planning)
- 4. PRODUKZIOAREN EGITURA
- 4.1. Produkzioaren bost elementuak
- 4.2. Produkzioaren egitura
- 5. PRODUKZIO-ZEREGINAK, PLANGINTZA ETA PROGRAMAZIOA. PRODUKZIO-AHALMENA. LAN-KARGA
- 5.1. Plangintzaren, programazioaren eta kontrolaren kontzeptuak
- 5.2. Oinarrizko funtzioak
- 5.3. Plangintza
- 5.4. Produkzio-ahalmena
- 5.5. Lan-karga
- 6. PRODUKZIO-EKIPOAK
- 6.1. Sarrera
- 6.2. Mantentzea
- 6.3. Prozesu-ekipoen eraikuntza-materialen ezaugarri idealak
- 6.4. Korrosioa altzairu herdoilgaitzean
- 6.5. Material plastikoak
- 6.6. Elikagaiekin kontaktuan dauden ekipoen diseinu higienikoaren oinarrizko printzipioak
- 7. LEHENGAIAK
- 7.1. Sarrera
- 7.2. Fluxua sisteman zehar
- 7.3. Plantako banaketaren helburuak
- 7.4. Plantako banaketa-motak
- 8. NEURKETA-METODOAK
- 8.1. Lanpostuen diseinua
- 8.2. Ingurumen-baldintzak
- 8.3. Desplazamenduen azterketa
- 8.4. Mugimenduen azterketa
- 8.5. Aldiberekotasunaren azterketak
- 9. DENBOREN AZTERKETA
- 9.1. Jardueraren kontzeptua
- 9.2. Arazo nagusia
- 9.3. Kronometratzea
- 9.4. Aurrez finkatutako denbora-sistemak
- 10. PROIEKTUEN ADMINISTRAZIOA
- 10.1. Sarrera
- 10.2. Zereginen arteko harreman-motak
- 10.3. PERT delakoaren helburuak
- 10.4. Ziurtasuneko PERT
- 10.5. Ziurgabetasunezko PERTa
- 10.6. Analisi estrategikoa eta taktikoa
- 10.7. Analisi taktikoa. Denbora/Kostua kurba (CPM)
- 10.8. Gantt-en grafikoa
- 11. KOSTUAK
- 11.1. Sarrera. Kontzeptu orokorrak
- 11.2. Kostuen sailkapena
- 11.3. Kostu komertzialak eta banaketakoak
- 11.4. Kostu administratiboak eta orokorrak
- 12. SEGURTASUNA
- 12.1. Larrialdietako igogailuak
- 12.2. Arauak
- 12.3. Laneko argia
- 12.4. Gasek eragindako toxikazioak eta asfixiak
- 12.5. Elikaduran erabiltzen diren gasak (adierazgarrienak)
- 12.6. Gasak elikadurarako erabiltzearen segurtasuna
- 12.7. Seinaleztapena eta argiztapena
- 12.8. Ebakuazio-seinaleak erabiltzeko irizpideak
- Egileak
-
- Askoren artean
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain