Materiala
-
Gastronomia eta Nutrizioa
Lan hau, gehienbat, Gastronomia eta Nutrizioa modulua ikasten duten ikasleei dago zuzenduta. Lehenengo zatian, gastronomiaren historia jorratzen da. Bertan, hainbat herrialderen kultura gastronomikoa eta elikatzeko ohiturak aztertzen dira. Aldi berean, tarte berezia hartzen du Euskal Herriko gastronomiak. Bigarren zatian, nutrizioak zer-nolako garrantzia izan beharko lukeen aipatzen da, batez ere osasun-kontuei erreparatuz gero.
— 2016/06/08
Material osagarria
-
Elikadura eta kirola. Adineko pertsonei zuzendua
— 2013/01/18 -
Elikadura eta kirola. Emakumeei zuzendua
— 2013/01/18 -
Elikadura eta kirola. Haur eta gaztetxoei zuzendua
— 2013/01/18 -
Elikadura eta kirola
— 2013/01/18