Jatetxean eta tabernan zerbitzua antolatzea. Zerbitzu bereziak eta menuak eta kartak planifikatzea.

Jakinbaik ziurtatutako fitxategia

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Deskarga kopurua: 10

Urtea
2007
Egileak
  • Leioako ostalaritza eskola
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain
Familiak
Zikloak
Moduluak
Testu gehigarria

Eskerrak Leioako Ostalaritza Eskolari proiektu honetarako materiala uzteagatik

Aurkibidea

  • 1. JANTOKIKO ETA TABERNAKO ZERBITZUAREN ANTOLAKETA
    • 1.1. Jantokiko zerbitzuaren antolaketa (Jantokiko aurrezerbitzua, MISE-EN-PLACE)
    • 1.2. Tabernako zerbitzuaren antolaketa (Tabernako aurrezerbitzua, MISE-EN-PLACE)
  • 2. JATETXEKO ETA TABERNAKO ZERBITZUA
    • 2.1. Jangelako zerbitzuaren garapena
    • 2.2. Zerbitzu motak
    • 2.3. Protokolo-arauak
    • 2.4. Jantokiko zerbitzuaren arau orokorrak
    • 2.5. Barra-zerbitzuaren arau nagusiak
    • 2.6. Ardoa, likoreak eta beste edari batzuk zerbitzatzeko arau orokorrak
  • 3. ZERBITZATZE BEREZIAK; BANKETEAK
    • 3.1. Banketea
    • 3.2. Bankete-zerbitzatzearen planifikazioa
  • 4. MENUAK ETA KARTAK PLANIFIKATZEA ETA DISEINATZEA
    • 4.1. Menu motak
    • 4.2. Karta motak
    • 4.3. Menuak eta kartak planifikatzea eta diseinatzea