Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 30
Aurkibidea
- 1. JANTOKIKO ETA TABERNAKO ZERBITZUAREN ANTOLAKETA
- 1.1. Jantokiko zerbitzuaren antolaketa (Jantokiko aurrezerbitzua, MISE-EN-PLACE)
- 1.2. Tabernako zerbitzuaren antolaketa (Tabernako aurrezerbitzua, MISE-EN-PLACE)
- 2. JATETXEKO ETA TABERNAKO ZERBITZUA
- 2.1. Jangelako zerbitzuaren garapena
- 2.2. Zerbitzu motak
- 2.3. Protokolo-arauak
- 2.4. Jantokiko zerbitzuaren arau orokorrak
- 2.5. Barra-zerbitzuaren arau nagusiak
- 2.6. Ardoa, likoreak eta beste edari batzuk zerbitzatzeko arau orokorrak
- 3. ZERBITZATZE BEREZIAK; BANKETEAK
- 3.1. Banketea
- 3.2. Bankete-zerbitzatzearen planifikazioa
- 4. MENUAK ETA KARTAK PLANIFIKATZEA ETA DISEINATZEA
- 4.1. Menu motak
- 4.2. Karta motak
- 4.3. Menuak eta kartak planifikatzea eta diseinatzea
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2007
- Egileak
-
- Leioako ostalaritza eskola
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain