Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Kalitatea ostalaritzan 2014/09/02
Enplegurako Ibilbide Pertsonala I (Lan Prestakuntza eta Orientabidea barne)
Enplegurako Ibilbide Pertsonala II (Enpresa eta Ekimen Sortzailea barne)
- Enpresa txiki eta ertainen administrazio eta kudeaketa 2024/06/13
- Enpresa ekonomia 2024/06/13
- Balantzeen analisia 2024/06/12
Gastronomia eta nutrizioa
- Dietak eratzen 2016/09/23
- Gastronomia eta Nutrizioa 2016/06/08
Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa
- Kaixo-Agur eskuliburua 2018/06/12
- Aurrekontuak eta hornikuntza ostalaritzan 2013/06/28
- Enpresak, eskaintza gastronomikoak, kostuak eta prezioak 2012/06/14
Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza
- Giza Baliabideen Kudeaketa Prezzi 2017/10/27
- Giza baliabideak ostalaritza-arloan 2016/09/12
- ENPRESAK SORTZEKO LEGEZKO IZAPIDEAK 2013/12/02
Jatetxe-arloko zerbitzuen eta ekitaldien plangintza eta zuzendaritza
- Sukaldaritza-prestaketak eta -produktuak 2012/06/14
Jatetxe-arloko zerbitzuen zuzendaritzako proiektua
- Proiektuak lantzeko gida word formatoan 2013/07/17
- Proiektu modulua lantzeko gida 2013/07/17
Material orokorra
- Giza baliabideak ostalaritzan 2023/08/07
- Turismo-gidaritzako eta -laguntzako prozesuak 2022/08/05
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
Produkzio-sistemari aplikatutako jasangarritasuna
Sommelier-lanak
- Ardoak 2012/06/14