Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Kalitatea ostalaritzan 2014/09/02
Enpresa eta ekimen sortzailea
- Enpresa-proiektua egiteko gida 2017/08/28
- Enpresa Dokumentuak 2015/04/29
- Enpresa eta Ekimen Sortzailea 2014/04/11
Gastronomia eta nutrizioa
- Dietak eratzen 2016/09/23
- Gastronomia eta Nutrizioa 2016/06/08
Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa
- Kaixo-Agur eskuliburua 2018/06/12
- Aurrekontuak eta hornikuntza ostalaritzan 2013/06/28
- Enpresak, eskaintza gastronomikoak, kostuak eta prezioak 2012/06/14
Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza
- Giza Baliabideen Kudeaketa Prezzi 2017/10/27
- Giza baliabideak ostalaritza-arloan 2016/09/12
- ENPRESAK SORTZEKO LEGEZKO IZAPIDEAK 2013/12/02
Jatetxe-arloko zerbitzuen eta ekitaldien plangintza eta zuzendaritza
- Sukaldaritza-prestaketak eta -produktuak 2012/06/14
Jatetxe-arloko zerbitzuen zuzendaritzako proiektua
- Proiektuak lantzeko gida word formatoan 2013/07/17
- Proiektu modulua lantzeko gida 2013/07/17
Lan-prestakuntza eta -orientabidea
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Ezagut ditzagun lan- eta hezkuntza-arloak 2019/06/25
- Heziraul GALDETEGIAK word formatuan 2019/06/24
LPK eta Enpresa-egonaldia
- LP eta Dualeko enpresa egonaldirako euskara identifikazio txartela (ikaslea) 2019/02/15
- LANPRES GIDA ES-EUS Ikastetxeak 2018/01/09
- Itzultzaile automatikoak 2017/12/05
Material orokorra
- Turismo-gidaritzako eta -laguntzako prozesuak 2022/08/05
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Salmenta-taldeen antolamendua 2018/04/20
Sommelier-lanak
- Ardoak 2012/06/14