Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 0
Aurkibidea
- U.D.1: Lanbide-ingurunea, tresneria eta lanabesak. Terminologia
- U.D.2: Lehengaiak
- U.D.3: Pastelgintzarako eta gozogintzarako oinarrizko masak
- U.D.4: kremak, betegarriak, gelatinak, almibarrak, merengeak eta erdihotzak.
- U.D.5: Esnez egindako postreak, frutaz, errez eta zartaginez egindakoak
- U.D.6: Izozkiak
- U.D.7: Postreak sortzea, aurkeztea eta apaintzea
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
- Urtea
- 2025
- Egileak
-
- Ruben Barriuso. Leioako Ostalaritza Eskola.
- Zuzenketak
- Behin behineko materiala. Irale zuzenketa zerbitzuan zuzenduko da eta behin betiko dokumentua igoko da.