Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Kalitatea ostalaritzan 2014/09/02
- HACCP sistemak diseinatu eta ezartzeko eskuliburu praktikoa 2012/06/14
- HACCP sistema haragi-industrian ezartzea 2012/06/14
Enpresa eta ekimen sortzailea
- Enpresa-proiektua egiteko gida 2017/08/28
- Enpresa Dokumentuak 2015/04/29
- Giza baliabideen departamentua 2014/05/15
Gastronomia eta nutrizioa
- Gastronomia eta Nutrizioa 2016/06/08
- Elikadura eta kirola. Adineko pertsonei zuzendua 2013/01/18
- Elikadura eta kirola. Emakumeei zuzendua 2013/01/18
Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa
- Dietak eratzen 2016/09/23
- Merkataritza eta ostalaritza hiztegia (DNST) 2016/01/10
- Aurrekontuak eta hornikuntza ostalaritzan 2013/06/28
Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza
- Giza Baliabideen Kudeaketa Prezzi 2017/10/27
- Giza baliabideak ostalaritza-arloan 2016/09/12
- ENPRESAK SORTZEKO LEGEZKO IZAPIDEAK 2013/12/02
Laneko prestakuntza eta orientabidea
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Ezagut ditzagun lan- eta hezkuntza-arloak 2019/06/25
- Heziraul GALDETEGIAK word formatuan 2019/06/24
LPK eta Enpresa-egonaldia
- LP eta Dualeko enpresa egonaldirako euskara identifikazio txartela (ikaslea) 2019/02/15
- LANPRES GIDA ES-EUS Ikastetxeak 2018/01/09
- Itzultzaile automatikoak 2017/12/05
Material orokorra
- Turismo-gidaritzako eta -laguntzako prozesuak 2022/08/05
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Gizarte segurantza 2018/11/21
Sukaldaritza-elaborazioko prozesuak
- Galdakaoko ostalaritza eskolako errezetak 2013/05/07
- Sukaldaritzako prozesuak 2012/06/14
Sukalde-zuzendaritzako proiektua
- Proiektuak lantzeko gida word formatoan 2013/07/17
- Proiektu modulua lantzeko gida 2013/07/17
Sukaldeko pastelgintzako eta gozogintzako elaborazioak
- Txokolatea eta harekin egindako produktuak 2016/09/12
- Errezetak 2014/01/28
- Gozogintza 2010 2012/06/14