Edukira salto egin
|
Salto egin nabigazioara
Lanbide Heziketarako euskarazko materiala
Sartu
Sortu kontu berria »
Nabigazioa
Toggle navigation
Jakinbai.eus
Sarrera
Biltegia
Material Berriak
Albisteak
Dokumentazioa
Lantokientzako autodiagnostikoa
Hiztegia
×
Info
Sarrera
Ostalaritza eta turismoa
Sukaldaritzako eta jatetxe-arloko oinarrizko profesionala (oinarrizko mailako zikloa)
Sukaldaritzako eta jatetxe-arloko oinarrizko profesionala (oinarrizko mailako zikloa)
Aurretiazko elaborazioko oinarrizko teknikak.
Bezeroentzako arreta.
Cateringa eta taldeentzako materialak prestatzea eta muntatzea.
Elikagaiak eta edariak prestatzeko oinarrizko prozesuak.
Elkarlaneko ikaskuntzako modulu arteko proiektua
Enplegurako ibilbide pertsonala
Komunikazioa eta gizarte zientziak I
Komunikazioa eta gizarte zientziak II
Komunikazioa eta gizartea I.
Komunikazioa eta gizartea II.
Laneko prestakuntza eta orientabidea.
Lantokiko prestakuntza.
Lehengaien hornikuntza eta kontserbazioa, eta lehengaiak manipulatzeko higienea.
Oinarrizko zerbitzatze-teknikak.
Sukaldaritza-lanetako oinarrizko prozesuak.
Tutoretza eta orientabidea I.
Tutoretza eta orientabidea II.
Zientzia aplikatuak I.
Zientzia aplikatuak II.