Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 50
Aurkibidea
- 1. GOZOGILEAREN LANPOSTUA ETA HAREN ESKUMENAK
- 1.1. Gozogintza-partidak bete beharreko baldintzak
- 1.2. Gozogintza-lantegiko langileen jarrera
- 1.3. Tresnekin izan behar den higienea eta beste zenbait ohar
- 1.4. Lokaleko higienea
- 1.5. Gozogintza-partidako lana
- 1.6. Ohiko sukaldearen eskema
- 1.7. Gozogintza terminologia
- 1.8. Gozogintza-partidako makinak
- 1.9. Gozogintzan erabiltzen diren tresnak
- 2. LEHENGAIAK
- 2.1. Edulkoratzaileak
- 2.2. Gelifikatzaileak
- 2.3. Arrautzak
- 2.4. Esnekiak
- 2.5. Jateko koipeak
- 2.6. Kakaoa
- 2.7. Irinak
- 2.8. Fekulak
- 2.9. Legamia
- 2.10. Gehigarriak
- 2.11. Fruitu lehorrak
- 2.12. Pralinea
- 2.13. Ardoak eta likoreak
- 2.14. Espezieak eta aromatizatzaileak
- 2.15. Frutak
- 3. OINARRI-OREAK
- 3.1. Oinarri harrotuak
- 3.2. Ore hautsiak (trinkotasun hareatsua)
- 3.3. Ore galdarraztatuak
- 3.4. Hostorez egindako oreak (1)
- 3.5. Hostorez egindako oreak (2)
- 3.6. Ore hartzituak
- 3.7. Ore hartzituak: opilgintza
- 3.8. Ore hartzituak: sabarin opilak
- 4. XARABEAK ETA LIKIDOEN ETA SOLIDOEN TAULA
- 4.1. Xarabeak
- 4.2. Gutxi gorabeherako balioen taula praktikoa
- 4.3. Lehengai likidoen eta solidoen taula
- 5. SALTSAK, KREMAK ETA BETEGARRIAK
- 5.1. Saltsak
- 5.2. Kremak eta betegarriak
- 6. POSTRE TRADIZIONALAK ETA OINARRIZKOAK
- 6.1. Oinarrizko postreak
- 6.2. Postre tradizionalak
- 7. ERDIHOTZAK
- 7.1. Txokolate-moussea (tarta 1)
- 7.2. Gazta-moussea (tarta 1 edo 10 anoa)
- 7.3. Limoi-bavariosa (tarta 1 edo 10 anoa)
- 7.4. Txokolate-Charlottea (tarta 1)
- 7.5. Kafe-Charlottea (tarta 1)
- 8. IZOZKIAK
- 8.1. Izozkiaren ezaugarriak
- 8.2. Higienea izozkiak egitean
- 8.3. Izozki motak
- 8.4. Esne eta gantz-izozkiak
- 8.5. Ur eta fruitu-izozkiak (sorbeteak)
- 8.6. Izozki apartsuak (biscuit, glacé)
- 8.7. Izotz-edariak
- 9. ESTALDURAK MANIPULATZEA
- 9.1. Kakaoa nola lortzen den
- 9.2. Estaldura motak
- 9.3. Estalduren eta suzedaneoen osagaien taula
- 9.4. Estaldura urtzea
- 9.5. Estaldurak lantzeko gomendatutako tenperaturak
- 9.6. Estaldura epeltzea
- 9.7. Estaldurako epeltzearen koadro teknikoa
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2006
- Egileak
-
- Leioako ostalaritza eskola
- Escuelas diocesanas
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain