Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Laneko arriskuen prebentzioa 2012/06/14
- HACCP sistemak diseinatu eta ezartzeko eskuliburu praktikoa 2012/06/14
- HACCP sistema haragi-industrian ezartzea 2012/06/14
Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala I (Lan Prestakuntza eta Orientabidea barne)
- Laneko Arriskuen Prebentzioa OSALANEN GIDAK 2024/09/09
- Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala I 2024/09/09
- Nominen kudeaketa 2024/06/24
Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala II (Enpresa eta Ekimen Sortzailea barne)
- Enpresa txiki eta ertainen administrazio eta kudeaketa 2024/06/13
- Enpresa ekonomia 2024/06/13
- Balantzeen analisia 2024/06/12
Enpresa eta ekimen sortzailea
- Enpresa txiki eta ertainen administrazio eta kudeaketa 2024/06/13
- Enpresa ekonomia 2024/06/13
- Balantzeen analisia 2024/06/12
Eskaintza gastronomikoak
- Euskal Gastronomia Hiztegia EUS-GAZ-EN 2018/02/05
- Merkataritza eta ostalaritza hiztegia (DNST) 2016/01/10
- Enpresak, eskaintza gastronomikoak, kostuak eta prezioak 2012/06/14
Jatetxe arloko postreak
- Galdakaoko Ostalaritza Eskolako errezetak 2024/06/18
- Gozogintza 2010 2012/06/14
- Gozogintza 2012/06/14
Lan-prestakuntza eta -orientabidea
- Laneko Arriskuen Prebentzioa OSALANEN GIDAK 2024/09/09
- Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala I 2024/09/09
- Nominen kudeaketa 2024/06/24
LPK eta Enpresa-egonaldia
- LP eta Dualeko enpresa egonaldirako euskara identifikazio txartela (ikaslea) 2019/02/15
- LANPRES GIDA ES-EUS Ikastetxeak 2018/01/09
- Itzultzaile automatikoak 2017/12/05
Material orokorra
- Galdakaoko Ostalaritza Eskolako errezetak 2024/06/18
- Turismo-gidaritzako eta -laguntzako prozesuak 2022/08/05
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak
- Turroiak eta mazapanak 2016/09/12
- Txokolatea eta harekin egindako produktuak 2016/09/12
- Errezetak 2014/01/28
Sukaldaritzako teknikak
- Sukaldaritzako teknikak 2024/06/24
- Dietak eratzen 2016/09/23
- Errezetak 2014/01/28