Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Laneko arriskuen prebentzioa 2012/06/14
- HACCP sistemak diseinatu eta ezartzeko eskuliburu praktikoa 2012/06/14
- HACCP sistema haragi-industrian ezartzea 2012/06/14
Enpresa eta ekimen sortzailea
- Enpresa-proiektua egiteko gida 2017/08/28
- Enpresa Dokumentuak 2015/04/29
- Giza baliabideen departamentua 2014/05/15
Eskaintza gastronomikoak
- Euskal Gastronomia Hiztegia EUS-GAZ-EN 2018/02/05
- Merkataritza eta ostalaritza hiztegia (DNST) 2016/01/10
- Enpresak, eskaintza gastronomikoak, kostuak eta prezioak 2012/06/14
Jatetxe arloko postreak
- Gozogintza 2010 2012/06/14
- Gozogintza 2012/06/14
Lan-prestakuntza eta -orientabidea
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Ezagut ditzagun lan- eta hezkuntza-arloak 2019/06/25
- Heziraul GALDETEGIAK word formatuan 2019/06/24
LPK eta Enpresa-egonaldia
- LP eta Dualeko enpresa egonaldirako euskara identifikazio txartela (ikaslea) 2019/02/15
- LANPRES GIDA ES-EUS Ikastetxeak 2018/01/09
- Itzultzaile automatikoak 2017/12/05
Material orokorra
- Turismo-gidaritzako eta -laguntzako prozesuak 2022/08/05
- Lan arriskuen prebentzioa 2022/07/05
- Gastronomia eta jakiak zinema dokumentalak EIMA katalogoaren bilduma 2020/05/08
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak
- Turroiak eta mazapanak 2016/09/12
- Txokolatea eta harekin egindako produktuak 2016/09/12
- Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak 2014/09/10
Sukaldaritzako teknikak
- Dietak eratzen 2016/09/23
- Errezetak 2014/01/28
- Sukaldaritzako teknikak 2013/05/07