Edukira salto egin
|
Salto egin nabigazioara
Lanbide Heziketarako euskarazko materiala
Sartu
Sortu kontu berria »
Nabigazioa
Toggle navigation
Jakinbai.eus
Sarrera
Biltegia
Material Berriak
Albisteak
Dokumentazioa
Lantokientzako autodiagnostikoa
Hiztegia
×
Info
Sarrera
Ostalaritza eta turismoa
Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
Material osagarria
HACCP sistemak diseinatu eta ezartzeko eskuliburu praktikoa
Paki Iparragirre Mendizabal
—
2012/06/14
HACCP sistema haragi-industrian ezartzea
Paki Iparragirre Mendizabal
—
2012/06/14
Kalitatea ostalaritzan
goikokonus
—
2014/09/02