Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 30
Aurkibidea
- SARRERA
- GLOSARIOA
- 1. HACCP LAN-TALDEA
- 2. PRODUKTUAREN DESKRIBAPENA
- 3. FABRIKAZIO-PROZESUAREN DESKRIBAPENA ETA FLUXU-DIAGRAMA
- 4. GALBIDEEN DEFINIZIOA
- 5. GALBIDEEN ANALISIA
- 6. KONTROL-PUNTU KRITIKOAK (KPK) IDENTIFIKATZEA
- 7. KPK BAKOITZEKO MUGA KRITIKOAK EZARTZEA
- 8. KPK BAKOITZERAKO ZAINTZA-SISTEMA BAT EZARTZEA
- 9. EKINTZA ZUZENTZAILEEN PLANA EZARTZEA
- 10. SISTEMA EGIAZTATZEA
- 11. ERREGISTRATZEKO ETA INFORMAZIOA JASOTZEKO SISTEMAK EZARTZEA
- 12. PLANA BERRAZTERTZEA
- 13. OSASUN-AGINTARIEN EGINKIZUNA: ALBAITARITZA-IKUSKARIAK HACCP SISTEMAN
- 14. HARAGI-INDUSTRIEN EGINKIZUNA HACCP SISTEMAN
- 15. ONDORIOA: ABANTAILAK ETA ERAGOZPENAK
- I. ERANSKINA
- HORNITZAILEEN HOMOLOGAZIOA
- II. ERANSKINA
- KUDEAKETA-ORRIAK
- III. ERANSKINA
- KONTROL-ORRIAK
- IV. ERANSKINA
- DZA PLANA. DESINFEKTATZEKO ETA ZOMORROAK ETA ARRATOIAK HILTZEKO PLANA
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2004
- Egileak
-
- HERRERA Guillermo
- Osasun Saila
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain
Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...
Zikloak
- Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Okintza, gozogintza eta konfiteria (erdi mailako zikloa)
- Sukaldaritza eta gastronomia (erdi mailako zikloa) loe
- Jatetxe arloko zerbitzuak (erdi mailako zikloa)
- Elikagaien industriako prozesuak eta kalitatea (goi mailako zikloa) loe
- Mahastizaintza eta ardogintza (goi mailako zikloa)
- Dietetika eta elikadura (goi mailako zikloa)
Moduluak
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Kalitatea eta etengabeko hobekuntza
- Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Elikagaien industriako merkaturatzea eta logistika
- Elikagaien industriako kalitatearen eta ingurumenaren kudeaketa