Lanekiren logoa

HACCP sistema haragi-industrian ezartzea

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Erabilera kopurua: 30

Aurkibidea

  • SARRERA
  • GLOSARIOA
  • 1. HACCP LAN-TALDEA
  • 2. PRODUKTUAREN DESKRIBAPENA
  • 3. FABRIKAZIO-PROZESUAREN DESKRIBAPENA ETA FLUXU-DIAGRAMA
  • 4. GALBIDEEN DEFINIZIOA
  • 5. GALBIDEEN ANALISIA
  • 6. KONTROL-PUNTU KRITIKOAK (KPK) IDENTIFIKATZEA
  • 7. KPK BAKOITZEKO MUGA KRITIKOAK EZARTZEA
  • 8. KPK BAKOITZERAKO ZAINTZA-SISTEMA BAT EZARTZEA
  • 9. EKINTZA ZUZENTZAILEEN PLANA EZARTZEA
  • 10. SISTEMA EGIAZTATZEA
  • 11. ERREGISTRATZEKO ETA INFORMAZIOA JASOTZEKO SISTEMAK EZARTZEA
  • 12. PLANA BERRAZTERTZEA
  • 13. OSASUN-AGINTARIEN EGINKIZUNA: ALBAITARITZA-IKUSKARIAK HACCP SISTEMAN
  • 14. HARAGI-INDUSTRIEN EGINKIZUNA HACCP SISTEMAN
  • 15. ONDORIOA: ABANTAILAK ETA ERAGOZPENAK
  • I. ERANSKINA
    • HORNITZAILEEN HOMOLOGAZIOA
  • II. ERANSKINA
    • KUDEAKETA-ORRIAK
  • III. ERANSKINA
    • KONTROL-ORRIAK
  • IV. ERANSKINA
    • DZA PLANA. DESINFEKTATZEKO ETA ZOMORROAK ETA ARRATOIAK HILTZEKO PLANA

Jakinbai ziurtagiria

Urtea
2004
Egileak
  • HERRERA Guillermo
  • Osasun Saila
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain

Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...