Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 76
Aurkibidea
- 1. ERREFERENTZIAZKO TERMINOAK
- 2. LAN-METODOLOGIA
- 3. LAN-TALDEA ERATZEA
- 4. INDUSTRIA-JARDUERAREN ETA EGITEN DITUEN PRODUKTUEN DEFINIZIOA
- 5. FLUXU-DIAGRAMA EGITEA ETA FABRIKAZIO-PROZESUA DESKRIBATZEA
- 6. PERILEN ANALISIAK ETA PERILEI AURRE EGITEKO PREBENTZIO-NEURRIAK
- 7. PERIL BAKOITZERAKO KONTROLATU BEHARREKO FUNTSEZKO PUNTUAK IDENTIFIKATZEA. ERABAKI-ZUHAITZA ERABILTZEA
- 8. MUGA KRITIKOAK EZARTZEA
- 9. ZAINTZA-SISTEMA EZARTZEA
- 10. NEURRI ZUZENTZAILEAK HARTZEA
- 11. DOKUMENTAZIO-SISTEMA EZARTZEA
- 12. EGIAZTATZE-METODOLOGIA EZARTZEA
- 13. AUTOKONTROL-SISTEMA BERRIKUSTEA
- 14. DOKUMENTU OSAGARRIAK
- I. ERANSKINA. Egiaztatze-metodologia ezartzea
- II. ERANSKINA. Hornitzaileen espezifikazioak
- III. ERANSKINA. Garbiketa eta desinfekzio plana
- IV. ERANSKINA. Intsektuak eta arratoiak hiltzeko planaren oinarriak
- 15. IKERLANAREN AURKEZPENA
- 16. SISTEMA INDUSTRIAN EZARTZEA
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2005
- Egileak
-
- VALCARCEL ALONSO Santiago
- Osasun Saila
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain
Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...
Zikloak
- Jatetxe arloko zerbitzuak (erdi mailako zikloa)
- Mahastizaintza eta ardogintza (goi mailako zikloa)
- Okintza, gozogintza eta konfiteria (erdi mailako zikloa)
- Sukaldaritza eta gastronomia (erdi mailako zikloa) loe
- Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Sukalde zuzendaritza (goi mailako zikloa) loe
- Dietetika eta elikadura (goi mailako zikloa)
- Elikagaien industriako prozesuak eta kalitatea (goi mailako zikloa) loe
Moduluak
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa
- Kalitatea eta etengabeko hobekuntza
- Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak
- Elikagaien industriako merkaturatzea eta logistika
- Elikagaien industriako kalitatearen eta ingurumenaren kudeaketa