Lanekiren logoa

Enpresak, eskaintza gastronomikoak, kostuak eta prezioak

Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Erabilera kopurua: 92

Aurkibidea

  • ATARIKOA. LANAREN AURKEZPENA
  • 1. OSTALARITZA ARLOKO ENPRESAK.
    • 1.1. Sarrera
    • 1.2. Turismo-enpresak eta establezimendu turistikoak
    • 1.3. Turismo-enpresen ezaugarri nagusiak
    • 1.4. Establezimendu turistikoen araudia
    • 1.5. Establezimendu turistikoen kalitatea
    • 1.6. Ostalaritza arloko establezimenduak: ostatu arlokoak eta jatetxe arlokoak.
  • 2. OSTALARITZA ARLOKO ENPRESEN KUDEAKETA
    • 2.1. Ingurunea enpresa turistikoetan
    • 2.2. Marketing-a edo merkaturatzea
    • 2.3. Eskaintzaren elementuak
    • 2.4. Enpresaren antolamendua
    • 2.5 Organigrama
    • 2.6. Sukaldeko hierarkia eta antolamendua
    • 2.7. Jantokiko hierarkia eta antolamendua
    • 2.8. Hotel-sektoreko zenbait datu interesgarri
  • 3. ESKAINTZA GASTRONOMIKOAK
    • 3.1. Sarrera
    • 3.2. Definizioa
    • 3.3. Eskaintza gastronomikoak diseinatzeko orduan kontuan hartu beharreko faktoreak.
    • 3.4. Menu egokiak egiteko arauak
    • 3.5. Eskaintza gastronomikoak idatziz ezartzeko arauak
    • 3.6. Eskaintza gastronomiko motak
    • 3.7. Menuak
    • 3.8. Karta
    • 3.9 Eguneko menuaren eta kartaren arteko ezberdintasunak
    • 3.10 Karta nola egin
    • 3.11 Beste batzuk:
    • 3.12 Buffetak
  • 4. ESKAINTZA GASTRONOMIKOEN ALDERDI EKONOMIKOAK:KOSTUAK, PREZIOAK, ETA ABAR
    • 4.1. Sarrera
    • 4.2. Kostuak
    • 4.3. Kostuen sailkapena
    • 4.4. Sarrerak eta prezioa
    • 4.5. Jatetxe erako establezimendu baten egitura ekonomikoa
    • 4.6. Kostuak
    • 4.7. Mozkinak
    • 4.8. Kostuak eta mozkinak ehunekotan nola eman
    • 4.9. Bankete baten kostuak eta errentagarritasuna
    • 4.10. Errentagarritasun atalasea edo enpresaren puntu hila:
    • 4.11. Eskaintza gastronomikoen kostuak eta prezioak
    • 4.12. Prezioak zehazteko metodoak
  • BIBLIOGRAFIA

Jakinbai ziurtagiria

Urtea
2005
Egileak
  • .
Zuzenketak
Elhuyar Hizkuntz Zerbitzuak
Azala
Naiara Beasain

Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...