Fitxategiak deskargatzeko erregistroa beharrezkoa da. Sartu Erabilera kopurua: 92
Aurkibidea
- ATARIKOA. LANAREN AURKEZPENA
- 1. OSTALARITZA ARLOKO ENPRESAK.
- 1.1. Sarrera
- 1.2. Turismo-enpresak eta establezimendu turistikoak
- 1.3. Turismo-enpresen ezaugarri nagusiak
- 1.4. Establezimendu turistikoen araudia
- 1.5. Establezimendu turistikoen kalitatea
- 1.6. Ostalaritza arloko establezimenduak: ostatu arlokoak eta jatetxe arlokoak.
- 2. OSTALARITZA ARLOKO ENPRESEN KUDEAKETA
- 2.1. Ingurunea enpresa turistikoetan
- 2.2. Marketing-a edo merkaturatzea
- 2.3. Eskaintzaren elementuak
- 2.4. Enpresaren antolamendua
- 2.5 Organigrama
- 2.6. Sukaldeko hierarkia eta antolamendua
- 2.7. Jantokiko hierarkia eta antolamendua
- 2.8. Hotel-sektoreko zenbait datu interesgarri
- 3. ESKAINTZA GASTRONOMIKOAK
- 3.1. Sarrera
- 3.2. Definizioa
- 3.3. Eskaintza gastronomikoak diseinatzeko orduan kontuan hartu beharreko faktoreak.
- 3.4. Menu egokiak egiteko arauak
- 3.5. Eskaintza gastronomikoak idatziz ezartzeko arauak
- 3.6. Eskaintza gastronomiko motak
- 3.7. Menuak
- 3.8. Karta
- 3.9 Eguneko menuaren eta kartaren arteko ezberdintasunak
- 3.10 Karta nola egin
- 3.11 Beste batzuk:
- 3.12 Buffetak
- 4. ESKAINTZA GASTRONOMIKOEN ALDERDI EKONOMIKOAK:KOSTUAK, PREZIOAK, ETA ABAR
- 4.1. Sarrera
- 4.2. Kostuak
- 4.3. Kostuen sailkapena
- 4.4. Sarrerak eta prezioa
- 4.5. Jatetxe erako establezimendu baten egitura ekonomikoa
- 4.6. Kostuak
- 4.7. Mozkinak
- 4.8. Kostuak eta mozkinak ehunekotan nola eman
- 4.9. Bankete baten kostuak eta errentagarritasuna
- 4.10. Errentagarritasun atalasea edo enpresaren puntu hila:
- 4.11. Eskaintza gastronomikoen kostuak eta prezioak
- 4.12. Prezioak zehazteko metodoak
- BIBLIOGRAFIA
Jakinbai ziurtagiria
- Urtea
- 2005
- Egileak
-
- .
- Zuzenketak
- Elhuyar Hizkuntz Zerbitzuak
- Azala
- Naiara Beasain
Dokumentu honekin erlazionatuta dauden...
Moduluak
- Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala II (Enpresa eta Ekimen Sortzailea barne)
- Enpresa eta ekimen sortzailea
- Eskaintza gastronomikoak
- Eskaintza gastronomikoak
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa
- Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa