-
Oinarrizko edukia
Marketing Digitala
Marketin digitala eta Facebook bidezko marketina
— 2016/09/11 -
Solid Edge ST5
Solid Edgeren eskuliburua
— 2016/09/11 -
Lan Prestakuntza eta Orientabidea Ariketak
— 2016/09/11 -
Oinarrizko edukia
Elementu metaliko eta sintetikoak 4-6 UD.
Elementu metaliko eta sintetikoak izeneko moduluaren euskaratze-lana egin da lan honetan
— 2016/09/07 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
Zitologia eta ehunen prozesamendua
— 2016/07/26 -
Euskuila metalikoen hiztegi teknikoa
Fabrikazio Metaliko eta Metal eraikuntzako oinarrizko hiztegi teknikoa.
— 2016/07/21 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
Aisialdiko eta denbora libreko jarduerak
Altamar Ed.
— 2016/07/11 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
Telelarrialdiak
— 2016/07/11 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
Kontrol fitosanitarioa
FPSNTR Araupetzeko araudia garatzeak, teknologia-aurrerapenek, lan-arriskuen prebentzioak eta ingurumenaren inguruko kontzientziazioak ekarri dute kontrol fitosanitarioaren diziplina guztiz teknifikatzea fitopatologien arloan.
— 2016/07/11 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
7.UD Trebetasun sozialak eskuratzea eta entrenatzea
7. Unitate Didaktikoa
— 2016/07/06 -
Oinarrizko edukia
Diruzaintza kudeaketako eragiketa osagarriak
Ikasleak diruzaintza kudeatzen ikasiko du, eta enpresaren likidezia bermatzeko, zuzendaritzak ezarritako arauak eta protokoloa jarraituko ditu.
— 2016/06/24 -
Legeria Euskaraz EAE-ES-EU
Euskal Herriko eta Europako legeria
— 2016/06/08 -
Oinarrizko edukia
BASOKO BIOMASA ERAIKINAK KLIMATIZATZEKO
"Energia eta Ura", "Instalazioa eta mantenimendua", "Kimika" eta "Nekazal" familia profesionalentzat.
— 2016/06/08 -
Jakinbai ziurtagiria
Oinarrizko edukia
Gastronomia eta Nutrizioa
Lan hau, gehienbat, Gastronomia eta Nutrizioa modulua ikasten duten ikasleei dago zuzenduta. Lehenengo zatian, gastronomiaren historia jorratzen da. Bertan, hainbat herrialderen kultura gastronomikoa eta elikatzeko ohiturak aztertzen dira. Aldi berean, tarte berezia hartzen du Euskal Herriko gastronomiak. Bigarren zatian, nutrizioak zer-nolako garrantzia izan beharko lukeen aipatzen da, batez ere osasun-kontuei erreparatuz gero.
— 2016/06/08